Saint Lucia

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Saint Lucia

Ingatlan eladó Saint Lucia

Santa Lucia egy sziget a Karibi Karib-térségben, ahol a nyugati parton két hegy van: a Pitons. A partvidék vulkanikus strandok, a korallzátonyok, a luxus üdülőhelyek és a halász falvak mellett található merülőhelyek. A főváros Castries, és népszerű stop a sétahajózás.

Ha elmozdulni akar, és Saint Lucia-ban értékesíteni szeretne ingatlanokat, fontos, hogy van néhány információ a St Lucia ingatlanpiacáról, amely tavaly jobb állapotban volt, de fokozatosan visszaállt a közel tíz évvel ezelőtt a globális gazdasági válság miatt.

Az ingatlanárak 2009 és 2014 között 20% -ról 30% -ra csökkentek, a globális válság miatt. Az ingatlanpiac csak 2014 végén kezdett emelkedni.

A Saint Lucia 350 ezer dolláros áron értékesített középáras tulajdonságai különösen a kanadai és az egyesült államokbeli külföldi vásárlók körében egyre népszerűbbek.

Nagy az optimizmus az ingatlanpiac jövőjével kapcsolatban, bár jelenleg nem a legjobb. De ha Saint Lucia-ban szeretne egy ingatlant megvásárolni, jó ideje kihasználni a mindenkori árakat.

Összességében az ingatlanpiac továbbra is kedvező piac a Saint Lucia-ban lévő ingatlanok vásárlóinak. Az ügyletek túlnyomó többsége üdülővásárlókra vonatkozik.

A St. Lucia északi és déli területei jelenleg sokféle új otthont és társasházat és eladó ingatlanot kínálnak Saint Lucia-ban.

A turizmus az a motor, amely az ingatlanokat St. Lucia-ban vezeti. Azonban ez még mindig nagyon ígéretes cél, sokkal kisebb piac, mint a többi karibi ország, például Barbados, St. Martin és Antigua

A külföldi vevők többsége, akik St. Lucia-ban értékesíteni kívánják az ingatlant, az Egyesült Államokból, Kanadából és az Egyesült Királyságból érkezik.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 31043

Eladás Hotel, Saint Lucia, West Indies, Castries, Soufrière

533,903,234.38HUF
Eladás
Hotel

48562.28 m²
Egy kis, egyedi szálloda, amely emlékeztetni fogja az utat a Karib szokott lenni. Elérhető US $ 1,860,000.00 Státusz: eladó Telek mérete: 522720 ...
Cod. 17594

Eladás Gazdasági épület, Saint Lucia, West Indies, Masscre, Anse La Raye

48,797,607.44HUF
Eladás
Gazdasági épület

510.97 m²
Masscre egy szép terület, sok előkelő házak és hol fog találni, a legtöbb orvos és ügyvédek hagyva. Masscre található, körülbelül 25 perc a város Cast...
Cod. 2676

Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Saint Lucia, West Indies, Castries, Morne Fortune

315,749,224.63HUF
Eladás
Több mint 5 hálószobás lakás

160 m²
Gyönyörű multi-bérház eladása a festői Karib-szigetek Saint Lucia a Morne Fortune néző tőke Castries. Öt berendezett apartmanok, összesen 16-bedrooms/...
Térkép, árak alakulása és statisztikák
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB